Mai täiskuu väekad energiad – valguspüha Wesak

“Ühtsusesse” 2020 Liina Kaumann, akrüül lõuendil 70×50

Käes on Wesak – Buddha sünni ja valgustumisaeg, mis langeb alati kokku mai täiskuuga. Sel ajal tasuks kindlasti leida aega mediteerimiseks, vaimse maailmaga suhtlemiseks, palvete ja taotluste tegemiseks või enda tervendamiseks, sest avatud on suured portaalid vaimsesse maailma, kus kõigil muutustel, palvetel, taotlustel, mida me teeme, on tuhandekordne vägi võrreldes tavapärasega.

Kui oled juba mõnda aega saanud märke universumilt, et peaksid tervendama mõnda oma elu valdkonda või iseenda aspekti, astuma välja vanadest iganenud käitumismustritest, võibolla kirjutama ümber oma Akaśśi kroonikaid, et hakata looma elu, mis on rohkem kooskõlas praeguse kõrgema energiaga ning pakuks rohkem rahulolu ja rõõmu, või uurima oma juhendajatelt vaimsest maailmast enda elu ülesannete ja õppetundide kohta, selle kohta, mida su hing tegelikult siia tegema on tulnud, või on sul mõttes mõlkunud muud küsimused vaimsele maailmale – on just nüüd ja praegu selleks parim aeg. Wesaki eriti väekas aeg kestab alates 14. maist kuni 18. maini, tipphetk on 16. mail. Kõik, mida sel ajal teed, kas iseenda või kogu maailma heaks, on erakordselt võimas.

Tasuks võtta aega ja saata armastust ja valgust iseendale aga ka meie Maa-Emale, kogu inimkonnale ja paluda vaimse maailma toetust, et see suur transformatsioon, mida me kõik praegu nii individuaalselt kui ka kollektiivselt läbi teeme, toimuks kõige kõrgemal moel – võimalikult kergelt, rahulikult ja sujuvalt. Võid paluda, et kõik muutused ja üleminek uude aega oleks sulle ja sinu lähedastele leebe ja kerge, et sinu ja su lähedaste elus oleks rahu, usaldus ja aktsepteerimine, küllus ja teadmine, et sünnib parim. Suutlikkus jääda keerulistes sündmustes rahulikuks ja neutraalseks vaatlejaks. Just see on väga oluline!

Kui tunned, et tahad, siis võid laiendada ringi ning rahu, tasakaalu, olukordade parimat võimalikku lahenemist võid muidugi taotleda ka kogu maailma jaoks. Samas oluline on siinkohal mõista, et kui soovid rahu kogu maailmas, siis, et seda luua, on sul vaja esmalt luua rahu enda sees – sisemine rahu – oma üksteisega vastuolus olevate erinevate osade, eri energiate vahel. Et sinus ei oleks enam sisemisi vastuolusid, sisemist võitust. Kuni sul ei ole enam tahtmist võidelda ja pooli võtta välises maailmas, kuni sa ei lahterda enam asju õigeks ja valeks, heaks ja halvaks. Sest iga kord, kui sa võtad poole ja hakkad võitlema, mis sest, et halva vastu ja hea eest, suurendad sa võitluse ja sõja energiat. See, kuhu sa energiat suunad, hakkab kasvama vastavalt vaimsetele seadustele. Pole vahet, mille poolt sa oled, sest kohe aktiveerub ka “vastu” energia ehk sõja energia. Seega, kui soovid maailmarahu ja õnne kõigi jaoks, siis pead lõpetama sisemise sõja ja võitluse, looma sisemise rahu ja õnnetunde iseendas. Väline maailm on vaid peegeldus, mis näitab, kuskohas sa omadega oled, kui sind häirib sõda maailmas, siis tegelikult häirivad sinu hinge sinu enda sisemised vastuolud. Need torkavad sulle silma välises maailmas (lahusteadvuse ja egotasandil), kus sa näed ebaõglust, ülekohut, võitlust, vägivalda jne. Kui piisavalt palju inimesi mõistab seda ja alustab iseendast, tuleb välja võitluse energiast ja jõuab rahuseisundisse, alles siis peegeldub see väljas tagasi maailmarahuna. Selleni ei ole võimalik jõuda väliste tegudega välises maailmas, näidates näpuga teisele ja teda hukkamõistes, aga oma sisemaailma unarusse jättes.

Praegune Wesaki aeg on suurepärane aeg sisemise võitluse lõpetamiseks ja rahu loomiseks. Kui tunned, et vajad suunamist või abi sel teel, siis olen hiljuti koostanud mitmeid häid E- kursusi minu poolt juhendatud meditatsioonidega, vaata siia: https://vaimnemaailm.ee/www/e-kursused/

Eriti aga soovitan sisemise rahu loomiseks seda:

Meditatsiooni E-kursus “Joondumine – terviklikuks saamine. Sisemise perekonna, enda eri osade tervendus ja kokkutoomine” UUS!  

Või ka ainult neid kahte meditatsiooni, mis on saadaval mp3 failina:

  1. Enda eri osade lahusteadvuse tasandilt/eraldatusest keskmesse – hingeühendusse toomine (33 min) UUS!
  2. Sisemise sõja lõpetamine – üksteisele vastutöötavate isiksuseosade ühendamine, sisemise rahu loomine (48 min) UUS!