Ühtsusesse

“Ühtsusesse” Liina Kaumann 2020, akrüül lõuendil 50×70

Oleme tegemas läbi intensiivset nihet 3D hirmumaailmast 4 ja 5D valgusmaailma, saamas taas teadlikuks sellest, kes me tõeliselt oleme. Maailmas kujunenud olukord raputab ärkvele ja pakub valikuvõimalust, kas jääda vanasse – valida hirm, paanika ja eraldatus või hoopis armastus, ühtsus ja koostöö, mis on tuleviku kudajastu alustalad.

Paljud inimesed üle maailma on astumas oma ülesandesse just nüüd, äkitselt saadakse teadlikuks oma tõelisest väest ja sellest, miks oleme valinud kehastuda just sellesse erilisse aega, appi, teostama üleminekut vanast uude maailma. Meis kõigis on olemas see vägi, ootab vaid teadvustamist ja käivitamist. Paljud tunnevad praegu soovi anda oma panus, kuidagi aidata inimesi ja maailma…
Igaüks saab teha seda oma erilisel viisil, sest meil kõigil on eri ülesanded, eri anded ja võimed. Kui neid maksimaalselt rakendame, on meist kõige enam kasu.

Maailma tervendamine ja abistamine algab aga sellest, et tuleb kõigepealt aidata iseennast – luua rahu ja valgus enda sees, valida hirmu asemel armastus ja ühtsustunne. Selleks on vaja esmalt hoolitseda iseenda eest – vabaneda stressist, usaldamatusest, kontrollimisest, piirangulisest mõtlemisest ja avardada oma arusaamist ning vaatevälja, valida pimeduse asemel valgus ja siis ollagi see valgus ja kiirata seda maailma.

Praegune eriline aeg on antudki meile selleks, et puhata ja iseendaga olla, mõista mis on tõeliselt oluline. Puhastuda väga sügaval tasandil. Nii meie isiklikus kui kollektiivses rakumälus on säilinud mälestused kannatustest, hädadest, haigustest, epideemiatest, vaesusest, mida oleme kogenud pikal pimeduse ajal, paljude elude jooksul, surmahirm, eraldatus… Need kerkivad nüüd esile intensiivsemalt kui kunagi varem, selleks et saaksime need teadvustada ja vabastada, mitte aga nende tõttu veelgi suuremasse eraldatusesse sulguda. See on osa suurest pühitsusprotsessist, kui teeme selle läbi, valime armastuse ja valguse, oleme valmis. Uueks. Paremaks, väekamaks, rõõmsamaks, helgemaks maailmaks, koosloomiseks. Oleme valmis oma tõelisesse hingeülesandesse astumiseks!
Kasuta seda kingitud puhkuseaega ja alusta juba täna, iseendast!
Sinus eneses on piiritu vägi saada kõigega hakkama!

Oled oodatud osalema Vaimse Maailma veebikursustel ja seanssidel!