Uus kursus: Energeetiline puhastus ja kaitse

Vaimselt arenedes tõuseb sinu sagedus, suureneb valgus, igapäevaelus tähendab see seda, et mida enam su valgus kasvab, seda tõenäolisemalt hakkad tõmbama ligi energiavampiire ja tumedate jõudude rünnakuid. Paljud kaasaegsed vaimsed õpetused soovitavad igasugu rünnakuid lihtsalt ignoreerida ja muudkui armastust saata ja avatud olla. Mingis mõttes on see õige, aga et see reaalselt ka toimiks, pead olema omadega jõudnud juba väga heasse kohta, ehk olema saavutanud meisterlikkuse – olles püsivalt keskmes, joondunud Allikaga, Sise-Maaga, pidevas tõketeta energiavoolus. Sellesse seisundisse jõudmiseni on aga enne vaja käia pikk tee ja sellele eelneb üleminekuperiood, kus on väga keeruline jääda keskmesse – just siis muutub su valgus pimedusele nähtavaks ja sagenevad rünnakud.. Sel ajal oleks sul ikka vaja rakendada teatud kaitsetehnikaid, et mitte lasta end mõjutada üldisest energiafoonist. Muidu läheb sinu valgus ühel hetkel tahtmatult lihtsalt osavate tumedate jõudude teenistusse. See iseenda kaitsmine on seega ka vastutustundlik lähenemine, sest on oluline, kuhu ja kellele sinu valgus läheb.

Sellel kursusel õpid:

  • ennast energeetiliselt puhastama ja ka puhtana hoidma
  • kuidas kaitsta ennast energiavampiiride, tumedate jõudude ja erinevate rünnakute eest
  • tegema energeetilist ruumipuhastust
  • kuidas vabastada ennast egregoride võrgust
  • mõõtma oma sagedust – emotsionaalset seisundit – teadvustasandit, milles viibid, sest kõik on energia: mõtted ja emotsioonid samuti. Igaüks meist vibreerib teataval sagedusel. Sinu sagedus määrab millised inimesed su ellu tulevad, mida sa ligi tõmbad, kui kerge või raske on sinu elu, samuti kas ja milliseid kaitseid võiksid tõenäoliselt vajada.

Loe edasi siit: https://vaimnemaailm.ee/www/energeetiline-puhastus-ja-kaitse/